Vacature bij J-Crafters

Java Starter

Locatie:
Hybride, Projecten in Vlaanderen en Brussel

Termijn:
Onmiddelijk een vast contract

Waardevolle ervaring opdoen als starter?

Begin je carrière in Java development bij J-Crafters. Je wordt voorbereid voor je eerste job als Java-consultant en doet al vanaf de eerste week waardevolle projectervaring op. Maak je geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Bij onze coaches kan je terecht met al je vragen. Ontdek hoe we je ondersteunen, begeleiden en samen groeien in de dynamische wereld van Java development. 

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt een passie voor Java
  • Je bent gemotiveerd en leert graag bij
  • Je bent bereid om te leren hoe je kwaliteitscode schrijft. Niet alleen code die werkt, maar code volgens de regels van de kunst
  • Als teamspeler vind je makkelijk je weg binnen verschillende teams
  • Weet je wat Domain Driven Design is? Dan heb je al een streepje voor
  • Je hebt een notie van Spring Boot
  • Je gaat net dat stapje verder om kwaliteitswerk te leveren
  • Goesting om je kennis en ervaring met je collega’s te delen
  • En last, but not least: een flinke dosis enthousiasme om erin te vliegen! We kijken vooral naar je instelling en inzet, niet naar je diploma

wat krijg je van ons?

persoonlijke aanpak

We zijn niet op zoek naar consultants om vacatures in te vullen. In plaats daarvan streven we ernaar om passende projecten te vinden waar je jouw volledige potentieel kan benutten.

Groeimogelijkheden

Je hebt toegang tot opleidingen, persoonlijke coaching en vakliteratuur om je professionele doelen te bereiken. Bij J-Crafters investeren we in jouw groei.

gezonde werkomgeving

Een gezonde balans tussen werk en privé is belangrijk. Hybride werken is bij ons de norm, zo kan je flexibel omgaan met je verantwoordelijkheden, zowel op het werk als thuis.

De beste collega's

Onze collega's staan altijd klaar om je te ondersteunen en kennis te delen. Bij ons draait het rond opbouwen en delen van ervaringen!

praktijkervaring

Met ons aangepaste opleidingstraject, dat precies is afgestemd op jouw wensen en behoeften, kun je meteen praktijkervaring opdoen. Bij ons geldt het principe van al doende leren!

aantrekkelijk loon

Een mooi salaris en aantrekkelijk extralegale voordelen (bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdvergoeding, hospitalisatieverzekering,...). Bovendien kun je jouw loon aanpassen aan je behoeften via ons Flex Income Plan.

JOIN ONS TEAM

Solliciteer nu

Solliciteer voor deze job via onderstaand formulier. Je hoort snel van ons.