Junior Craftsmen Training

De zes bouwstenen van een Junior Java Craftsman.


Al onze junior Java developers volgen de Junior Craftsmen Training. Tijdens deze training richten we ons niet enkel op de technische skills, maar ook op de soft skills. Ook wanneer onze junior developers worden ingezet op een project, worden ze altijd begeleid door ervaren coaches. Zo maken we van elke developer een ideale consultant. 

VACATURE VOOR STARTERS
Projectervaring 

Vanaf de eerste week werken onze Junior Craftsmen mee aan een timesheet app voor Pulse HCS.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van Springboot, Vue.js, Rest en principes van Domain Driven Design en hexagonale architectuur.

Maak je geen zorgen, je wordt tijdens dit gehele proces ondersteund.

Focus op hard & soft skills

Omdat een goede consultant meer is dan een developer, richten we ons niet alleen op hard skills maar ook op soft skills.
We vinden het belangrijk dat onze J-Crafters goed kunnen functioneren in een team en zelfstandig te werk kunnen gaan.

Zo maken we van jou de ideale consultant.

Zelfstandig requirements verwerken

De Junior Craftsmen leren requirements te verwerken door middel van een technische analyse. Eerst in samenwerking met collega’s, nadien zelfstandig. 

Pairing sessies & code reviews

Door onder andere pair programming met onze ervaren technische coaches en code reviews leer jij, als junior consultant, om zelfstandig code op te leveren.

Voortdurende begeleiding

Ook tijdens externe projecten worden onze junior Java consultants begeleid door onze coaches. Dit door middel van technische sessies en leesgroepen. De technische coaches blijven aanspreekbaar en bereikbaar.

Craftsmen Community

Onze community draait rond het delen en opbouwen van ervaring. Iedereen kan altijd ergens terecht met vragen, zowel op technisch vlak als niet-technisch.

Als Java developer bij J-Crafters sta je er dus nooit alleen voor.

Wat klanten zeggen over onze
Junior Craftsmen.

Daan is bij de Federale Pensioendienst begonnen als een junior, maar hij heeft snel bewezen dat hij zowel het functionele als technische luik goed onder de knie heeft.

Franky, Federale Pensioendienst

Over Java consultant Daan

Interesse? Neem contact met ons op.

CONTACTEER